Set up a private, admin-managed team workspace and export it for your accountant
Nowość jaką jest Tryb biznesowy? Zobacz, co robi i dla kogo jest przeznaczony
Tryb biznesowy to płatny plan zespołowy, osobny od Udostępniania rodzinnego. Jeden administrator zarządza prywatną przestrzenią roboczą, w której paragony każdego pracownika pozostają jego własnością, a pełne dane zespołu widzą tylko administratorzy.
Skonfiguruj rozliczenia i swoją przestrzeń roboczą w internecie, zanim kogokolwiek zaprosisz.
Nowi członkowie dołączają przez ten sam mechanizm zaproszeń tokenowych co Udostępnianie rodzinne. Możesz zapraszać po jednej osobie lub kilka naraz.
To odwrotność zasady dostępu Udostępniania rodzinnego: w przestrzeni roboczej Business codzienny wgląd jest domyślnie prywatny, a cały zespół widzą tylko administratorzy.
Administratorzy mogą w każdej chwili pobrać dane wydatków całego zespołu w jednym eksporcie.
Jeśli coś nie działa zgodnie z oczekiwaniami, oto najczęstsze przyczyny.
Próbujesz zaprosić więcej osób, niż masz zakupionych miejsc. Zwiększ liczbę miejsc w internecie, a następnie wyślij zaproszenie.
Dla tego adresu e-mail istnieje już oczekujące zaproszenie. Wyślij je ponownie lub cofnij przed wysłaniem nowego.
Subskrypcje Business są dostępne tylko w internecie. Przejdź na yomio.app, aby skonfigurować rozliczenia, a następnie zarządzaj codzienną pracą z aplikacji mobilnej.
To normalne. Paragony każdego członka widzą tylko administratorzy; członkowie widzą wyłącznie swoje własne.